Open

Samen

Betekenisvol

De connectie kernwaarden en betekenisvol ondernemen

Onze kernwaarden geven richting in alles wat we zeggen en doen.
Ze helpen ons een krachtige en diepgaande verbinding aan te gaan met elkaar, met opdrachtgevers en met kandidaten.


Open
Bij ROMYN zijn we open over onze tarieven, ons proces en in onze communicatie. Of het nou gaat om interne besprekingen, klantrelaties of samenwerkingen: door open en integer te zijn bouwen we aan duurzame relaties. We leren van feedback, zo bouwen we aan wederzijds begrip en persoonlijke groei. We staan open voor ideeën en suggesties – zo optimaliseren we voortdurend onze processen. Ons team is sterk doordat we elkaar ondersteunen, van elkaar leren en successen vieren.

Lees hier de blog over Eva's persoonlijke reis in Eva dook dieper.


Samen
Teamwerk maakt ons sterk. Of het nu gaat om het delen van kennis en ervaring binnen ons team, het luisteren naar behoeften van onze klanten en kandidaten, of het aangaan van samenwerkingen: samen kunnen we meer bereiken. We investeren in de ontwikkeling van ons team - met strategiesessies, teamactiviteiten, opleidingen en werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Meer lezen? Lees deze blogs op the Hire over DISC en vitaliteit.


Betekenisvol
Onze dienstverlening is betekenisvol, omdat we verder kijken dan directe resultaten. We helpen organisaties succesvoller te worden – én blijven. We bieden duurzame oplossingen, voor nu en in de toekomst. Daarbij vinden we het belangrijk om ook van betekenis te zijn en waarde te creëren voor onze omgeving. Wij werken pro deo voor goede doelen die afhankelijk zijn van giften. Daarnaast doneren we jaarlijks een deel van ons netto resultaat.

Meer lezen? Zie bijvoorbeeld deze The Hire blogs over de kerstgift van dit jaar, onze kamersponsoring van het Ronald McDonald Huis Nijmegen en onze sportevenementen: de Homewalk voor Ronald McDonald huis Nijmegen en Bio Vakantieoord.