NEW YEAR, NEW ME

De maand januari staat bij ROMYN in het teken van vitaliteit. De hele maand besteden we aandacht aan de vitaliteit van ons ROMYN team en dat delen we graag met jullie! Niet alleen door te delen welke activiteiten we allemaal gaan doen om bewustzijn te creëren en vitaliteit te bevorderen, maar ook door tips en tricks te delen over wat jij kunt doen om de vitaliteit van jou of jouw medewerkers te verbeteren en je te inspireren met interessante podcasts of lekkere recepten.

Het ROMYN Vitaliteitsmodel bestaat uit vijf pijlers. Op holistische wijze kijken we naar vitaliteit, wat betekent dat alle pijlers invloed op elkaar hebben. Slaap je slecht? Dan voel je je waarschijnlijk mentaal ook minder lekker. Beweeg je weinig? Dan zit je misschien ook niet zo lekker in je vel. Door op alle vijf gebieden aan vitaliteit te werken creëer je een duurzaam resultaat waarmee werknemers ook op de lange termijn lekkerder in hun vel komen te zitten.

Tijdens de ROMYN Vitaliteitsmaand besteden we aandacht aan alle pijlers. Ieder week hebben we een activiteit in het teken van één pijler en de gehele maand besteden we extra aandacht aan voeding. Lees hier meer over onze vitaliteitsmaand!

Stay tuned, get inspired!

Publicatiedatum: 11 januari 2023

20221005-8D5A7143