Werving & Selectie

Zoek je de juiste kandidaat voor een interim of vaste baan? Wij denken graag mee over de werving en selectie. We hebben een relevant bestand sterke kandidaten, maar searchen ook gericht op basis van jouw voorkeuren.

De huidige arbeidsmarkt is krap, waardoor het steeds moeilijker is om de juiste mensen te vinden. De tijd waarin je tientallen of misschien wel honderden reacties ontving op je vacatures, is voor veel organisaties voorbij. Recruitment verandert van een proces waarin je uren bezig was met het lezen van cv’s naar een proces waarin je uren aan het searchen, hunten en verleiden bent. Dit vraagt om een andere mentaliteit en andere aanpak van werving- & selectieprocedures.

Wij ondersteunen je hier graag in.

Zij werken met ROMYN

HMML-108
Bij ROMYN ben je een mens, geen tag.    

Wat doen we

ROMYN heeft een groot landelijk netwerk van kandidaten. Via onze socials, website, blogs, WhatsApp-lijntjes én dagelijkse gesprekken met deze professionals, kunnen we snel schakelen. We kijken verder dan een cv en focussen op de persoonlijkheid van een kandidaat en of dit klikt met jouw bedrijfscultuur. Alleen op deze manier kunnen we een duurzame match realiseren tussen de opdrachtgever en professional.

Wij werven mbo+-, hbo- en wo-professionals binnen de volgende functiedisciplines:

  • Support & Office Professionals
  • Marketing & Communicatie Professionals
  • HR & Recruitment Professionals

Exclusiviteit

Ons uitgangspunt is exclusiviteit in het werving- & selectieproces. Naast dat wij hiermee commitment en kwaliteit garanderen, zorgt dit ook voor heldere communicatie en korte lijnen. Ieder werving- & selectieproces is maatwerk, afhankelijk van factoren zoals de zwaarte van een functie, de moeilijkheidsgraad van de wervingscriteria.