ROMYN loopt Bio Vakantieoord tegemoet

Soms loopt het anders…
Wie herkent het niet dat als de auto dan eindelijk ingepakt is voor de vakantie, alle ramen en deuren zijn afgesloten en de out of office is aangezet, er een kind naar het toilet moet. Of dat de koffer toch weer open moet omdat hij net te zwaar is.
Voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind is het nog ingewikkelder om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan en met elkaar te kunnen genieten. Flexibel omgaan met onverwachte gebeurtenissen, aanpassen aan de situatie en er het beste van maken horen daar altijd bij.
Omdenken
Als er iets is wat wij bij ROMYN goed kunnen dan is het wel omgaan met onverwachte gebeurtenissen en omdenken: gaat het niet linksom, dan gaan we gewoon rechtsom. En gaat de door Bio Vakantieoord Biothlon dit jaar helaas niet door (lees hier meer), dan organiseren we zelf iets. Want dat Bio Vakantieoord onze steun (ROMYN doneert zelf € 500) – en hopelijk de steun van andere mensen die willen doneren – heel goed kan gebruiken, daar verandert niets aan.
Van Warnsveld naar Arnhem
Dus wat hebben we bedacht? We lopen Bio Vakantieoord tegemoet, figuurlijk maar in dit geval vooral letterlijk: we gaan met ons hele team in shifts wandelen of hardlopen van onze Smederij in Warnsveld, via de Posbank naar Bio Vakantieoord in Arnhem. In totaal lopen we 200 km!
Wil je ons steunen
Wil je onze sportieve inspanningen sponsoren? Elke kleine gift wordt enorm gewaardeerd. Klik hier voor de online collectebus. En wil je ons onderweg komen steunen, langs de weg staan met drinkbussen, spandoeken of blarenpleisters, je kunt ons onderweg volgen via de socials!

Publicatiedatum: 20 september 2023

20221005-8D5A7841