Werken via ROMYN

Ben je op zoek naar een interim opdracht of vaste baan? Kom via ons werken. Dan ben je niet alleen onderdeel van ons team, dat in een open sfeer samenwerkt aan mooie opdrachten, maar draag je ook jouw steentje bij aan de betekeniseconomie.

De recruitment- en organisatieadviseurs van ROMYN gaan graag met jou in gesprek om te achterhalen waar je wensen en eisen liggen ten aanzien van een nieuwe uitdaging. Vast of interim? Specialist in jouw vakgebied? Of juist een generalist met een brede interesse? Onze gespecialiseerde recruitment- en organisatieadviseurs hebben ruime ervaring met het maken van de match tussen jou en organisaties.

 

Wat we doen

Zij werken via ROMYN

IMG_2087
Bij ROMYN ben je een mens, geen tag      
Laura
Zodra iets te veel routine wordt, ga ik het saai vinden
1597866119984
ROMYNs timing is uitmuntend, en ze weten feilloos of je ergens past of niet

Graag leren we je kennen in een persoonlijk gesprek

Natuurlijk ontvangen we graag je cv. We zouden ons er ook makkelijk vanaf kunnen maken door je te vragen een vaste vragenlijst in te vullen of een motivatiebrief te sturen. Maar liever leren we je persoonlijk kennen: live, via telefoon of via Teams - wat jouw voorkeur heeft.

Ook horen we graag van jou wat je wensen en eisen zijn bij een nieuwe vaste baan of interim opdracht. Vervolgens geven wij vrijblijvend advies en helpen wij je bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière. Na deze kennismaking gaan we over tot actie: samen gaan we op zoek naar een nieuwe interim opdracht of permanent dienstverband.

Ben jij een toe aan een nieuwe uitdaging en ben je actief binnen Marketing & Communicatie, Office & Support, Human Resources & Recruitment? Heb je daarnaast een mbo+, hbo of wo werk- en denkniveau? En passen onze kernwaarden open, samen en betekenisvol bij jou?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Hieronder zie je hoe je ons kunt bereiken. Dat kan ook via de pagina Dit zijn wij trouwens, als je eerst iets meer over ons wilt weten.