Anniek Corporaal

Bij ROMYN ben je een mens, geen tag      

Anniek Corporaal ondersteunt ons team een paar uur per maand met content- en communicatieadvies. Daarnaast hebben wij haar geplaatst bij een managementadviesbureau (klus is afgerond) en in contact gebracht met een universiteit. Anniek is een doorgewinterde marcomspecialist, die in zowel strategische als tactisch-operationele rollen werkt.

Anniek: “Toen ik terugverhuisde van Engeland naar Nederland, moest ik echt weer even mijn plek vinden. Privé, maar professioneel ook. In die situatie kwam ik in contact met ROMYN. Ze hielpen me mijn gedachten te ordenen, plannen te maken én waardeerden mijn ervaring met een mooie plaatsing. Dat heeft een hele fijne zet in de goede richting gegeven.

Eenmaal weer op weg, ben ik vaak benaderd door andere recruiters en recruitmentbureaus. Op één uitzondering na, zijn dat allemaal niet erg positieve ervaringen geweest. Meestal kreeg ik de vraag of ik ‘even mijn cv wilde sturen’, dan konden ze op basis daarvan ‘wat tags invullen in hun systeem’. Tags, systeem… yikes! Gelukkig waren er ook persoonlijke gesprekken met recruiters, alleen: zij liepen zichtbaar een lijstje vragen af. Tenenkrommend nietszeggend, oppervlakkig en respectloos. Sorry, maar dan haak ik echt af. De agressievere recruiters hadden weer een andere aanpak: bellen, bellen, bellen en berichtjes sturen als ‘Jouw profiel past perfect op onze vacature!’, waarbij de veronderstelde match op niets gebaseerd was. Eh?

ROMYN doet het anders. ROMYN ziet je als mens, als professional, en is scherp bij het kennismaken en matchen. ROMYN kijkt naar je hard én soft skills, en weet die feilloos te connecten met de juiste plek. Daar zijn opdrachtgever en medewerkers allebei bij gebaat. ROMYN is bovendien een warm nest dat zin wil geven aan ondernemen. En dat gaat verder dan delen van opbrengsten. ROMYN gééft. Donaties, ja, maar ook kennis, ervaring, tijd, energie en aandacht.”

IMG_2087