Hanna Eilbracht

ROMYNs timing is uitmuntend, en ze weten feilloos of je ergens past of niet

Hanna Eilbracht werkt via ROMYN. Zij is executive assistant/PA op bestuurlijk niveau, bij diverse internationale profit en non-profit organisaties. Ze is al meerdere malen geplaatst door ROMYN.

Hanna: “In 2003 ben ik verhuisd van het westen van Nederland naar het oosten. Ik heb Marleen van ROMYN ontmoet tijdens mijn eerste zoektocht naar een baan in mijn nieuwe omgeving. We zijn allebei gewend om in corporate omgevingen te werken en hadden daardoor meteen een klik. Zij begreep heel goed waar ik naar op zoek was.

Door de jaren heen heb ik Marleen ervaren als een stoere en ondernemende vakvrouw, met haar hart op de juiste plek. Ze is mensgericht. Een prachtmens. Bij iedere plaatsing ervaar ik dat opnieuw. Onze samenwerking is professioneel, met ruimte voor verdieping. Het is een basis waarin we elkaar vinden en weten wat waar en wanneer nodig is. Ze legt de behoefte van mij, maar ook van opdrachtgevers, feilloos bloot. Een heel cruciale factor bij het matchen. Ik pas bijvoorbeeld goed in complexe omgevingen waar organisatiesensitiviteit een must is. Ik kan er erop vertrouwen dat ze altijd weer de juiste plek voor mij vindt, en dat geldt ook voor de andere ROMYN-adviseurs.”

1597866119984