Laura Holswilder

Zodra iets te veel routine wordt, ga ik het saai vinden

Een van de professionals die we plaatsten is Laura Holswilder. Zij stapte direct na de middelbare school in het secretaressevak. Nu werkt ze als managementassistent en project management officer op allerlei niveaus.

Laura: “Veel van mijn plaatsingen zijn via ROMYN gelopen. Zij begrijpen wat ik zoek en denken met me mee. Ik vind het bijvoorbeeld een must om te variëren, qua werkgever. Zodra iets te veel routine wordt, dan ga ik het saai vinden. En ik wil niet zo’n zure secretaresse worden die met een priemend vingertje mensen terechtwijst: ‘Zo doen we dat hier niet’.

Routine creëren en zorgen voor een warm bad voor mijn opvolger, dát vind ik wel fijn. Dus veelal werk ik als zzp’er. ROMYN snapt dat. Ze gaan daar ook niet over uitdijen en zijn niet zo rigide als andere bureaus. Als ik aangeef dat ik een klus kan klaren, vertrouwen ze me. Ik bepaal dan zelf wel hoe ik het ‘vouw’. Tegen opdrachtgevers zeg ik vaak ‘ROMYN regelt dat wel’ – en dat is ook zo. Als ik ROMYN tip, dan vinden ze razendsnel kandidaten.”

Laura