Home / ROMYN Talks

Meld je aan

  4. DIt zijn wij

  ROMYN Talks 2.0

  Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze medewerkers en weten hoe waardevol het is voor zzp’ers om contact te hebben met elkaar. Daarom organiseren wij elk half jaar ROMYN Talks – een inspirerend netwerkevent, exclusief voor onze zzp-community.

  Aanmelden voor ROMYN Talks
  Ben jij zzp’er voor ROMYN en heb je een uitnodiging ontvangen? Linksboven op (desktop) of bovenaan (mobiel) deze pagina kun je je aanmelden voor ROMYN Talks op 16 november 2023. Ben je nog geen zzp’er bij ons? Scroll dan even door naar de laatste alinea.

  Programma donderdag 16 november
  Voor de tweede ROMYN Talks hebben we
  Lotte de Man uitgenodigd, personal branding en Linkedin-expert. Lotte heeft een Linkedin-community van 26.000 volgers opgebouwd. Haar ervaringen – wat doe je wel, wat moet je vooral niet doen – heeft ze vertaald in een succesformule voor Personal Branding. En die komt ze graag met ons delen, zodat wij onszelf nog beter leren presenteren naar potentiële opdrachtgevers toe!

  Je bent welkom vanaf 17:00 uur, Brood & Soepie zorgt weer voor wat lekkers te eten vanaf 17:30 uur. Onze spreker start om 18:30 uur en rond 20:00 uur is ROMYN Talks afgelopen.
  Voor jou als ROMYN zzp’er is alles gratis, we zijn blij je dit aan te kunnen bieden als waardering voor je inzet.
  Goed om te weten: we hebben slechts plek voor 75 mensen (en 10 op de wachtlijst). Wacht dus niet te lang met aanmelden (met het formuliertje op deze pagina).

  Maak er een uitje van!
  Tip van ons: blijf na ROMYN Talks lekker hangen in Zutphen of Warnsveld. Een pittoreske omgeving met leuke barretjes en restaurants, musea, wandel- en fietsmogelijkheden en fijne slaapplekjes. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van onze lievelingsplekken in Zutphen en omgeving als je wilt blijven. Ook vind je informatie over hoe je Warnsveld het beste kan bereiken met het OV en waar je kan parkeren als je met de auto komt.

  Nog geen zzp’er voor ROMYN?
  Wil jij ook zzp’en voor ROMYN? Neem contact op met Wieger Dijkstra. Je gaat dan niet alleen aan de slag voor de leukste opdrachtgevers, maar krijgt ook uitnodigingen voor onze ROMYN Talks en krijgt toegang tot Domein ROMYN, met o.a. een aanbrengpremie bij nieuwe opdrachtgevers, korting op vakinspiratie en een snelle link naar zzp coaching.