Susan van Arragon, Recruitmentadviseur

“Als ik ervan ben overtuigd dat iemand ergens past, ga ik voor diegene door het vuur”

Na jarenlange ervaring in de commercie waarbij Susan zich bezig heeft gehouden met relatiebeheer en account management, kan zij zeggen dat zij zich als een vis in het water voelt wanneer zij met mensen werkt.

“Bij ROMYN zorg ik voor de juiste matches tussen werkgever en werknemer. Daarbij voel ik intuïtief al vrij snel aan of ik een match made in heaven kan maken.

Maar ik vaar niet op onderbuikgevoel alleen: ik duik dieper in de wereld van mijn gesprekspartners door middel van oprechte interesse en doorvragen. Naar wie is iemand op zoek? Wat voor persoonlijkheid maakt een team compleet? Welke skills zijn complementair? Zit er achter de wervingsvraag misschien een onderliggende vraag? Gaat het over iets breders dan een vacature – gaat de vraag misschien over het team, de cultuur of werkgeluk? Kortom, wat zeggen mensen nu écht en welke behoefte zit daarachter? Daar maak ik echt tijd voor vrij.

Die aandacht én mijn volhardendheid leveren mij als koosnaampje weleens pitbull op. Nu heeft de pitbull een niet erg positief imago, maar het vastbijten en volhouden als ik ergens van overtuigd ben, zijn wel heel effectief gebleken!”

Heb jij een (interim) vacature in HR, Marcom of Support en kun je daarbij hulp gebruiken? Ben jij op zoek naar een opdracht in een van deze vakgebieden? Graag hoor ik van je en zet ik mijn tanden in jouw vraag.

Neem contact op met Susan van Arragon