Liz Mook, Organisatieadviseur

“Een nieuw pad ontstaat door het te bewandelen”

Na haar studie Communicatie koos Liz voor het recruitmentvak. Liz is een ervaren en deskundig adviseur met 16 jaar ervaring op het gebied van recruitment, werving & selectie, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Na haar studie Communicatie koos Liz voor het recruitment vak. Liz is een ervaren en deskundig adviseur met 18 jaar ervaring op het gebied van strategisch recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.
Liz werkt bij ROMYN niet alleen als organisatieadviseur en coach maar is ook inzetbaar op interimbasis. Zij krijgt energie van adviestrajecten waarbij zij met impact blijvende veranderingen teweeg kan brengen in een organisatie. Als adviseur creëert zij snel vertrouwen, brengt rust en balans in teams (verbinder) en heeft daarbij oog voor het ‘grote geheel’ in een organisatie. Vanuit haar natuurlijke interesse in vitaliteit, werkgeluk en haar opleiding als Adviseur Duurzame Inzetbaarheid helpt zij jouw organisatie vitaler te worden. Als coach begeleidt Liz medewerkers in organisaties en ZZP’ers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching.

Neem contact op met Liz Mook