Lieneke Janzen, Organisatieadviseur

‘Ieder mens beschikt over unieke talenten’

Lieneke studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd door een Master Marketing Research en Marketing Management. Data en onderzoek zijn een rode draad in haar carrière. Het opstellen van vragenlijsten, analyseren van resultaten of het uitvoeren van een volledig marketonderzoek kent voor Lieneke geen geheimen.

Lieneke heeft de afgelopen jaren zowel gewerkt op operationeel vlak als op strategisch vlak. Daarbij heeft Lieneke ook veel interesse in de mens. Als teamleider wist zij hoe belangrijk het is om tevreden medewerkers te hebben en te houden. En als commercieel marktonderzoeker blonk zij uit in het succesvol onderhouden van klantcontact.

Na 15 jaar Groningen is Lieneke eind 2021 neergestreken in de Achterhoek en dat bevalt haar zeer goed. Doordat zij het speelveld overziet in combinatie met haar gedrevenheid, resultaatgerichtheid en enthousiasme is Lieneke van toegevoegde waarde. Door middel van organisatieadvies brengt Lieneke complexe vraagstukken terug naar de kern.

Neem contact op met Lieneke Janzen