Home / Team / Jet Lageschaar

Jet Lageschaar, Organisatieadviseur

“Waarde voor je klant begint bij waarde voor en door je medewerker”

Jet studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ze de Master Marketing Management afrondde. Via een marketing baan binnen de FMCG tak kwam ze bij &samhoud terecht in het organisatie advies vak waar ze vele opdrachten uitvoerde op strategisch en operationeel tactisch niveau op het gebied van change management, visie & strategie, internal & external branding en communicatie voor organisaties als TNT, a.s.r., Achmea, NOC NSF, Malaysia Airports en KPN. Daarbij leidde ze verschillende grote rebranding campagnes.

Lange tijd woonde Jet in het buitenland waar ze haar eigen modebedrijf runde. Na jaren in Denemarken, Engeland en Ierland keerde ze onlangs terug naar Nederland. “Na mijn terugkeer in Nederland was ik op zoek naar een betekenisvolle baan waarbij ik mensen en organisaties kon helpen het beste uit zichzelf te halen, hun talenten te ontplooien en hun potentie optimaal te laten benutten. Ik voelde meteen een klik met dit mooie bureau waar betekenisvol in de genen zit en waar met passie en pit wordt gewerkt.”

Jet is analytisch, creatief strategisch, ondernemend en energiek. Mensen en organisaties helpen hun potentie te ontdekken en optimaal te laten benutten is wat Jet drijft. Binnen Romyn zet ze haar expertise dan ook in als organisatieadviseur.

Kennismaken met Jet? Jouw organisatievraag vrijblijvend voorleggen? Ze hoort graag van je!

Neem contact op met Jet Lageschaar