Home / Team / Eva Kamers

Eva Kamers, Oorganisatieadviseur

“Je mensen zijn het goud van jouw organisatie”

Na haar studie HRM startte Eva als Corporate Recruiter, waar zij bij Visschedijk recruitment succesvol op de kaart heeft gezet. Ze stond op het punt de wereld te gaan verkennen, toen COVID-19 de wereld opeens in gijzeling hield. Haar buitenlandavontuur maakte plaats voor een baan in Nederland, bij ROMYN. En dat bevalt haar meer dan prima.

In haar rol werkt Eva niet alleen als Organisatieadviseur, maar werkt ze ook op interim basis aan HR-opdrachten. Het vinden, binden en behouden van het potentieel in jouw organisatie, dat is waar je Eva voor kunt inschakelen.

Voor Eva gaat het pas echt leven als er leven in zit: mensen om haar heen maken haar blijer, productiever en effectiever. “Met elkaar bereik je gewoon meer.” Die aanpak zorgt niet alleen voor meer werkgeluk bij medewerkers, maar ook voor medewerkers die gemotiveerd aan de slag gaan bij opdrachtgevers. Eva meet haar succes vooral in tevreden mensen en minder in euro’s. “Dat maakt me misschien wel de minst commerciële adviseur op deze planeet, maar het is waar: uiteindelijk draait het voor mij allemaal om het happy maken van de opdrachtgever of medewerker.”

Neem contact op met Eva Kamers