Anniek Corporaal werkt bij en via ROMYN

“Bij ROMYN ben je een mens, geen tag”

Anniek Corporaal ondersteunt ons team een dag per week met content- en communicatieadvies, en training on the job. Anniek is een senior marcomspecialist en gedragswetenschapper, die in zowel strategische als tactisch-operationele rollen werkt. We hebben haar als zzp’er ook wel eens geplaatst (bij een managementadviesbureau en een universiteit), maar vinden het stiekem veel leuker dat ze wat vaker bij ons op kantoor is.

Anniek: “Toen ik terugverhuisde van Engeland naar Nederland, moest ik echt weer even mijn plek vinden. Privé, maar professioneel ook. In die situatie kwam ik in contact met ROMYN. Ze hielpen me mijn gedachten te ordenen, plannen te maken én waardeerden mijn ervaring met een mooie plaatsing. Dat heeft een hele fijne zet in de goede richting gegeven.

Eenmaal weer op weg, ben ik vaak benaderd door andere recruiters en recruitmentbureaus. Op één uitzondering na, zijn dat allemaal niet erg positieve ervaringen geweest. Meestal kreeg ik de vraag of ‘even mijn cv wilde stuurden, dan konden ze op basis daarvan wat tags invullen in hun systeem’. Tags, systeem… yikes! Er waren soms ook persoonlijke gesprekken met recruiters, alleen: zij liepen zichtbaar een lijstje vragen af. Tenenkrommend nietszeggend, oppervlakkig en respectloos. Sorry, maar dan haak ik echt af. De agressievere recruiters hadden weer een andere aanpak: bellen, bellen, bellen en berichtjes sturen als ‘Jouw profiel past perfect op onze vacature!’, waarbij de veronderstelde match op niets gebaseerd was. Eh?

ROMYN doet het anders. ROMYN ziet je als mens, als professional, en is scherp bij het kennismaken en matchen. ROMYN kijkt naar je hard én soft skills, en weet die feilloos toe te passen op de juiste plek. ROMYN is bovendien een warm nest dat zin wil geven aan ondernemen. En dat gaat verder dan delen van opbrengsten. ROMYN gééft. Donaties, ja, maar ook kennis, ervaring, tijd, energie en aandacht. Dus ik ben hartstikke blij met mijn losvaste plekje in het team!”

Neem contact op met Anniek Corporaal