Home / Kerstgift 2023

KERST 2023

ROMYN staat voor open, samen én betekenisvol. Goede doelen steunen en maatschappelijke betrokkenheid staan jaarrond op de agenda, maar zeker rond de feestdagen geven we extra invulling aan die derde waarde.

Zo kiezen we er jaarlijks voor een kerstgift te schenken in plaats van een kerstcadeau naar onze klanten te sturen. Dit jaar mochten alle collega's van ROMYN weer suggesties doen voor doelen en hebben wij gekozen voor Stichting Spoenk uit Zutphen.

Hieronder kun je meer lezen over deze en de andere goede doelen waar wij ons betrokken bij voelen. Bezoek hun websites voor meer informatie en eventueel ook jouw bijdrage te leveren. Elke donatie, klein of groot, wordt enorm gewaardeerd.

Lees onder de informatie over de goede doelen meer over onze maatschappelijke betrokkenheid in 2023.

Op vakantie mag je onbeperkt jezelf zijn
Wat is normaal en wat is niet normaal? Bij het Bio Vakantieoord doet het er niet toe. Hoe je lichaam ook werkt, hier zijn de ingrediënten aanwezig voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dankzij de vele aanpassingen en hulpmiddelen kan hier iedereen met alle activiteiten meedoen. Elk kind telt evenveel mee en gezinnen gaan hier een onvergetelijke tijd tegemoet.

Het leven met een gehandicapt en of chronisch ziek kind in een gezin brengt naast de beperkingen van de handicap/ziekte ook andere beperkingen met zich mee. Deze beperkingen uiten zich divers en voor alle leden van het gezin. Stichting Spoenk wil een leefomgeving creëren waar het vanzelfsprekend is dat ook kinderen en jongeren met een beperking of chronische ziekte mee kunnen doen aan sport, spel en beleven. Met dit bedrag kan de stichting prachtige dingen realiseren.

 

 

In Ronald McDonald Huis Nijmegen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Zet je ook in voor Ronald McDonald Huis Nijmegen en breng families samen. Help mee, en doneer vandaag nog!

De zorg voor een zorgintensief kind gaat altijd door. Dag en nacht. Help daarom een gezin op vakantie. Dat betekent een onbezorgde vakantie voor het hele gezin.De vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangen geen overheidssubsidie. Deze gezinnen hebben jouw steun daarom hard nodig.
Maak het verschil.

Nog meer betekenisvol in 2023

In 2023 hebben we onze maatschappelijke betrokkenheid ook op andere manieren getoond.

Zo zijn we ook komend jaar kamersponsor van het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Organiseren we elk jaar een sportevenement om met ons team geld in te zamelen. In oktober hebben wij 200 km voor Bio Vakantieoord. En werken we pro deo voor organisaties die afhankelijk zijn van giften. Denk daarbij aan een gratis werving & selectie procedure, een interim proces en/of een organisatie advies traject.

Wil je meer weten over deze doelen of ook jouw bijdrage leveren, in materiële of immateriële zin? Neem gerust contact met ons op. Dank alvast!

Team ROMYN wenst je een fijne kerst en een goed 2024!