Werving van professionals

Met een team van ervaren en gespecialiseerde recruitment- en organisatieadviseurs weten we bij ROMYN Recruitment wat er van belang is in het recruitment proces. We selecteren vanzelfsprekend op de zogenoemde ‘hard skills’. Zoals opleiding, werkervaring, systeemkennis en/of talenkennis. Naast deze ‘hard skills’ leggen we de focus op de ‘soft skills’. Daarbij zijn gevoel en intuïtie van groot belang. Wat maakt een samenwerking succesvol? Hoe past een persoonlijkheid in het team en de bedrijfscultuur? Ons doel is om op zoek te gaan naar de klik tussen twee partijen. Het realiseren van een duurzame match. Daar halen wij onze uitdaging uit!

Iedere behoefte is uniek. Daarom biedt ROMYN Recruitment maatwerk. Tijdelijk een professional nodig? Dan ontvangt u profielen van professionals die op basis van detachering beschikbaar zijn of freelance inzetbaar zijn. Op zoek naar een permanente invulling? Dan is een werving & selectieprocedure of een deta-vast procedure de oplossing. Wilt u het recruitmentproces van een senior manager, directeur of bestuurder uit handen geven? Dan hebben wij executive search specialisten die u hiermee helpen. Wij gaan graag met u in gesprek om te bepalen wat de beste optie is voor uw vraagstuk. We geven graag vrijblijvend advies alvorens wij een wervingsprocedure opstarten.

Betekenisvol ondernemen

Veel organisaties willen betekenisvol en duurzaam ondernemen. Maar hoe maak je dat concreet, en hoe communiceer je daarover intern, of extern? We denken graag met u mee. Wij dagen u uit om, net als ons, een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dit kan op diverse manieren. Lees hier meer over betekenisvol ondernemen.

Een vacature uitzetten? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend wervings- of arbeidsmarktcommunicatie-advies.