Home / Dit zijn wij / Jet Lageschaar

Jet Lageschaar, Recruitment- en organisatieadviseur

“Human connection eats algorithms and hashtags for breakfast”

Jet studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ze de Master Marketing Management afrondde. Via een marketing baan binnen de FMCG tak kwam ze bij &samhoud terecht in het organisatie advies vak waar ze vele opdrachten uitvoerde op het gebied van change management, visie & strategie, internal & external branding en communicatie. Daarbij leidde ze verschillende grote rebranding campagnes.

Lange tijd woonde Jet in het buitenland. Na jaren in Denemarken, Engeland en Ierland keerde ze onlangs terug naar Nederland. “Na mijn terugkeer in Nederland was ik op zoek naar een betekenisvolle baan waarbij ik mensen kon helpen het beste uit zichzelf te halen, hun talenten te ontplooien en mijn passie kon inzetten om te verbinden. Ik voelde meteen een klik met dit mooie bureau waar betekenisvol zo in de genen zit en waar met zoveel passie en pit wordt gewerkt.”

Jet is analytisch, empathisch, energiek en ondernemend. Mensen helpen is wat haar drijft en binnen Romyn Recruitment zet ze naast recruitment haar expertise in als organisatieadviseur en op het gebied van marketing communicatie.

Kennismaken met Jet? Ze hoort graag van je!

Neem contact op met Jet Lageschaar