Onze fysiek op de proef…

Voor de pijler 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗲𝗸 gaan we deze week ons eigen fysiek op de proef nemen.

Tijdens ons werk schuilt het gevaar dat we te veel zitten. Een dag vol afspraken kan per ongeluk resulteren in een urenlange zit-sessie. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen hebben we op ons kantoor sta-zitbureaus, motiveren we elkaar om regelmatig te bewegen tijdens het werk of in de pauzes en doen we bila’s standaard wandelend in de prachtige omgeving van Warnsveld. Daarnaast besteden we ook in ons privéleven tijd aan beweging.

Gisteren zijn wij in het kader van de vitaliteitspijler 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗲𝗸 uitgedaagd door personal trainer Jordy van Studio Strong om het uiterste uit onszelf te halen door middel van een bootcamp training.

Krachttraining heeft veel positieve gezondheidseffecten. Niet alleen fysiek (verlaagd risico op hart- en vaatziekten en diabetes, zorgt voor sterkere botten en verbetert je hersenfuncties), maar ook mentaal (vermindert stress, verlaagd de kans op depressies, boost het zelfvertrouwen en eigenwaarde). Genoeg redenen om ons tijdens onze vitaliteitsmaand van onze sterkste 💪 kant te laten zien. Met de spierpijn zit het wel goed vandaag!

🎙️Podcasttip: luister de Vitaliteit Podcast aflevering 22 over de invloed van zitten op je vitaliteit, ook als je wél regelmatig sport. Of laat je inspireren door de fitste vrouw van Nederland, Linda Keesman, in de podcast Over Routines.

Wil je weten hoe je vitaliteit kunt bevorderen binnen jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over!

Publicatiedatum: 12 januari 2023

WhatsApp Image 2023-01-11 at 17.00.42 (1)