De eerste editie van ROMYN Talks is een feit!

Wat was het leuk om onze Smederij vol te hebben met inspirerende en ondernemende mensen.
Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze medewerkers en weten ook hoe waardevol het is voor zzp’ers/ freelancers om contact te hebben met elkaar.

Onze spreker Rico Bakker daagde ons uit om te fietsen op zijn ‘slechte ideeënfiets’, een omgekeerde fiets en dat betekent: rechts= links en links= rechts. Op deze manier liet Rico ons zien dat we vast komen te zitten in onze denkpatronen en hoe je hier weer uit komt zodat er creatieve ideeën kunnen ontstaan.

Enthousiast werd er kennis gemaakt, gelachen en bij gepraat. Bij de gave Foodtruck van Brood & Soepie (zie foto’s) die voor de deur stond konden we genieten van de lekkerste broodjes en huisgemaakte soepies.

Tijdens deze eerste editie hebben wij Domein ROMYN gelanceerd. Dit is een online omgeving waar jij als ROMYN zzp’er exclusief voordeel van hebt. Wil jij hier meer over weten? Wil je ook werken via ROMYN? Neem even contact op met Wieger (Wieger.dijkstra@romyn.nl)

Wij kijken terug op een fantastische middag en kijken nu al uit naar de volgende editie van ROMYN Talks in oktober! Houd onze socials goed in de gaten voor de start van de inschrijving.

Publicatiedatum: 04 april 2023

f9081b08-6394-468c-9c97-38c18c3306fc