“Ze snappen wat ik nodig heb en maken snel de juiste link” 

Joke Mens is als HR-manager Global Talent Acquisition & Development verantwoordelijk voor opleiding, ontwikkeling en recruitment bij Agrifirm. Met 3.000 medewerkers een fiks takenpakket, waarbij ze voor recruitment graag lokaal de hulp zoekt van ROMYN Recruitment. Joke kent Marleen al jaren.

Joke: “Marleen en ik werkten met elkaar samen bij onze vorige werkgevers, dat is nu 14 jaar geleden. Zij hielp mij voor Danone bij de werving en selectie van allerlei office functies. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe werkgever, heeft ze mij getipt voor mijn huidige rol, waar ik vrij snel aan de slag kon. Ik begon hier destijds bij Agrifirm Feed, maar de scope is steeds breder geworden. Ik heb elke keer weer mooie uitdagingen.

Vanaf het moment dat ik bij Agrifirm zit, betrekken wij ROMYN bij de recruitment voor communicatie-, support en HR-rollen – vaak ook exclusief. ROMYN schakelt snel en wil graag succesvol zijn. Ze zorgen dat je snel weer door kan gaan, maar hun snelheid gaat nooit ten koste van kwaliteit. Het helpt dat Marleen, Elisabeth en Eva zelf ervaring hebben met de banen waarvoor ze mensen zoeken. Zo snappen ze precies wat Agrifirm nodig heeft en is de link snel gemaakt.”

Publicatiedatum: 17 juni 2021

joke-mens-e9b34fca