Uitgerust in actie voor Bio Vakantieoord

Deze zomervakantie is voorbijgevlogen en wat hebben wij genoten van onze vrije tijd, evenementen en trips. In toerbeurten sprongen we ergens een zwembad in, liepen we door de bergen, maakten we een kanotocht op een meer of relaxten we in de hangmat in eigen tuin.
Niet voor iedereen
Zulke vakanties zijn niet voor iedereen even vanzelfsprekend en zorgeloos: voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind is het een enorme puzzel om met elkaar te kunnen genieten. Gelukkig is er Bio Vakantieoord.

Bio Vakantieoord maakt een zorgeloze vakantie mogelijk met hun accommodaties in een bosrijke omgeving, met álle noodzakelijke hulpmiddelen en aanpassingen. Wij steunen ze van harte: we verzorgden dit jaar al meerdere pro deo plaatsingen én gaan nu ook meedoen aan de Bio Vakantieoord Biothlon Battle 2023.
Wil jij ons steunen?
Tijdens de Biothlon Battle gaan wij wandelen en hardlopen om geld in te zamelen voor Bio Vakantieoord, en jij kunt onze sportieve inspanningen sponsoren. Doe je mee? Elke gift wordt enorm gewaardeerd! Klik hier voor onze online collectebus. Alvast enorm bedankt.

Publicatiedatum: 06 september 2023

d5b62a49-a195-4c99-a253-80ab65eeee80