Ter Steege Bouw Vastgoed doet enorme bijdrage voor Homewalk

ROMYN Recruitment is al een aantal jaar kamersponsor van het Ronald McDonald huis in Nijmegen. Dit jaar loopt het ROMYN team voor het eerst mee met de Homewalk – zoals je misschien al voorbij hebt zien komen op onze socials of via een persoonlijk berichtje.

 

Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Alle kleine beetjes helpen, maar Ter Steege Bouw Vastgoed pakte het grootser aan. Zonder ook maar een moment van twijfel besloot dit bedrijf onze shirtsponsor te worden. Ter Steege Bouw Vastgoed sponsort ons en daarmee het Kinderfonds met maar liefst €1.500!

 

Andries Tolman, adjunct-directeur Ter Steege Bouw Vastgoed: “Binnen Ter Steege zijn we ons bewust van onze rol in de samenleving, we bouwen daar zichtbaar aan mee. Het sponsoren van goede doelen hoort daar ook bij. Zeker als het om initiatieven gaat waarbij medewerkers van Ter Steege betrokken zijn. We vinden het geweldig dat onze collega Jan-Willem Kloosterboer (partner van ROMYNs Elisabeth Mook, red.) zich inzet voor de Homewalk en het Ronald McDonald Kinderfonds. We zijn blij hier een bijdrage aan te kunnen leveren. We wensen de deelnemers en organisatie van de HomeWalk 2022 een geweldig evenement, weinig blaren en een enorme opbrengst toe!”

 

Sponsor jij ook?

 

Wij zijn ontzettend blij met deze enorme bijdrage. Dankzij Ter Steege Bouw Vastgoed komen wij namelijk een HELE stap dichterbij ons streefbedrag van €10.000. Help jij mee de eindstreep te halen? Doneer dan nu via https://homewalk.nl/doneer/team/2778

Publicatiedatum: 11 april 2022

Romyn Ter Steege Homewalk