ROMYN is 5!

Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat Marleen Wallerbosch ROMYN oprichtte. Dat vieren we als team natuurlijk volop, maar we willen ook graag ons feest en verhaal met jou delen. Samen met Álleburen en fotograaf Sjoukje Geelink hebben we hiervoor een prachtig jubileummagazine gemaakt dat onze relaties binnenkort ontvangen én dat we natuurlijk ook online beschikbaar maken.

In het magazine blikt Marleen terug op 5 impactvolle jaren. Een klein stukje uit haar verhaal:

“Vijf jaar geleden besloot ik: het is tijd voor mijn eigen recruitmentbureau. Na jarenlang werken in een managementfunctie, wilde ik het anders. Ik wilde wel mensen blijven verbinden, maar nu met meer maatschappelijke betrokkenheid. Betekenisvoller werken door pro deo wervingen, donaties en duurzamer werken.

In de jaren sinds de start ben ik steeds mensen tegengekomen die me inspireerden en verder hielpen ROMYN te ontwikkelen. In volgorde van ‘binnenkomst’: Harmke Bons, Liz Mook, Eva Kamers, Anniek Corporaal, Merel Grolleman, Jet Lageschaar, Anne Bos, Wieger Dijkstra, Nicolette te Riele, Susan van Arragon, Bas Diemel, Lieneke Janzen, Romee de Dalie en Lianne Willems. En natuurlijk alle externe relaties die me hielpen stappen te zetten in de ontwikkeling van ROMYN Recruitment en ROMYN Organisatieadvies.

Anno 2024 is ROMYN een bureau voor Recruitment, Werving & Selectie, Organisatieadvies en Coaching, dat het menselijk potentieel centraal stelt en zo organisaties helpt succesvol te zijn. De komende jaren hoop ik gestaag door te groeien, waarin we open blijven samenwerken aan betekenisvolle opdrachten. En ook al worden we nog eens 2 of 3 keer zo groot: de kern is en blijft onze bijdrage aan een betere wereld.”

Vier jij met ons mee?
Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee – en een pindarots, want die hebben we standaard in huis. Tot gauw!

Publicatiedatum: 01 februari 2024

2