ROMYN, a great place to work!

Visie, strategie en een fijn team zijn belangrijke voorwaarden voor ‘a great place to work’, maar onderschat de waarde van een prettige werkomgeving niet. Die hebben wij gevonden in het historische pand ‘de Oude Smederij’ (1634) in Warnsveld, waarvan we in april de sleutel kregen. Alleen was op dat moment het interieur nog niet des ROMYNs …
Gelukkig is onze recruitment- en organisatieadviseur Liz Mook van vele markten thuis: als een ware stylist dook zij op deze verbouwingsklus. Met een prachtig resultaat: ze toverde de Smederij om tot een warme, sfeervolle werkplek. Scroll verder om de voor en na foto’s te bekijken.
 


‘De Smederij’ – voor

‘De Winkel’ – voor


Veelzijdige Liz nam naast de styling ook de verbouwingscoördinatie voor haar rekening. Liz: “Op een inspirerende werkplek presteer je beter, je voelt je gelukkiger en vaak ben je ook nog eens creatiever.”


‘De Smederij’ – na
Een inspirerende werkplek


Bovenverdieping – na
Het pand werkt mee: een oude haard, een brick wall, stalen balken en een stalen trap zorgen voor een prachtige basis.

‘De Winkel’ – na
In september kregen we de sleutel van het aangelegen pand ‘de Winkel’.
Perfecte timing: per oktober startten drie nieuwe ROMYN-collega’s. Hier zijn fijne spreekruimtes gecreëerd voor 1-op-1 gesprekken en interviews.

Planten spelen een hoofdrol in het nieuwe interieur. Liz: “Medewerkers vinden een werkruimte met planten aantrekkelijker dan een ruimte zonder planten. Doordat planten voor een hogere luchtvochtigheid zorgen, dragen zij bij aan een positievere gemoedstoestand. Dit leidt tot meer tevredenheid onder werknemers.”
Werken in een pand met een rijke historie en een prachtige toekomst, wij kunnen ons geluk niet op en dragen met trots bij aan weer een stuk geschiedenis in de Smederij.

Wil je een kijkje nemen in ons mooie pand? Kom gerust een langs voor een kop koffie of thee.

Publicatiedatum: 08 december 2022

13-5