Onze kerstgift gaat dit jaar naar…

ROMYN staat voor open, persoonlijk én betekenisvol. Goede doelen steunen en maatschappelijke betrokkenheid staan jaarrond op de agenda, maar zeker rond de feestdagen geven we extra invulling aan die derde waarde.
 

Zo kiezen we er jaarlijks voor een kerstgift te schenken in plaats van een kerstcadeau naar onze klanten te sturen. Dit jaar mochten alle ROMYN’en weer suggesties doen voor doelen en hebben wij gekozen voor YMCA en Sintdeeltuit. Bekijk
onze kerstgiftpagina voor meer informatie en om ook jouw bijdrage te leveren. Elke donatie, klein of groot, wordt enorm gewaardeerd.
 

Nog meer betekenisvol in 2022
 

In 2022 hebben we onze maatschappelijke betrokkenheid ook op andere manieren getoond. Zo zijn er in 2022 3 functies pro deo ingevuld bij het Ronald McDonald in Nijmegen en Ronald McDonald Het Boshuus in Arnhem.

Ook hebben we meegedaan aan de Homewalk voor het Ronald McDonald Kinderfonds. In 24 uur liepen we 123 kilometer en zamelden we € 8315,45 in. Lees hier onze blog over de Homewalk en waarom wij het Ronald McDonald Kinderfonds een warm hart toedragen.
 

Wil je meer weten over deze doelen of ook jouw bijdrage leveren, in materiële of immateriële zin? Neem gerust contact met ons op. Dank alvast!

Publicatiedatum: 21 december 2022

20221005-8D5A7398