Met trots introduceren wij 2 nieuwe werknemers!

Bas Diemel
Bas (de (m); enkelvoud) – 1. historicus; 2. afgestudeerd aan de Rijkuniversiteit Groningen en gepromoveerd aan de Universiteit Gent; 3. heeft zijn als historicus en onderzoeker opgedane vaardigheden en kwaliteiten ingezet in heel diverse organisaties – zo heeft hij als data analist gewerkt aan de Amsterdamse Zuidas en bij een historische uitgeverij; 4. analytisch sterk en kan snel tot de kern van een probleem komen; 5. schrijft teksten met inhoud die gelezen worden, van een boek over de honderdjarige geschiedenis van de Erasmus Universiteit tot een tweetal kinderboeken; 6. echte teamspeler, maar ook iemand die zelfstandig kan werken; 7. kenmerkend voor ~ is zijn nuchtere kijk op zaken, brede interesses en talent om behaalde resultaten helder, to the point en prettig geschreven weer te geven.

Mocht Bas in de Dikke van Dale staan dan zou dit ongeveer de omschrijving zijn. Binnen ROMYN zal Bas aan de slag gaan als Recruiter. Met zijn ervaring in het zoeken van de spreekwoordelijke naald in de (historische) hooiberg, het vermogen om ingewikkelde zaken terug te brengen tot de kern, de kwaliteit om te komen tot een plan van aanpak en planning – en deze enerzijds altijd in het oog te houden, maar ook aan te passen als de situatie daarom vraagt – en de drive om mensen te helpen, is hij een perfecte aanvulling op het team van ROMYN.

 

Lieneke Janzen
‘Ieder mens beschikt over unieke talenten’ 

Lieneke studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd door een Master Marketing Research en Marketing Management. Data en onderzoek zijn een rode draad in haar carrière. Het opstellen van vragenlijsten, analyseren van resultaten of het uitvoeren van een volledig marketonderzoek kent voor Lieneke geen geheimen. Lieneke heeft de afgelopen jaren zowel gewerkt op operationeel vlak als op strategisch vlak. Daarbij heeft Lieneke ook veel interesse in de mens. Als teamleider wist zij hoe belangrijk het is om tevreden medewerkers te hebben en te houden. En als commercieel marktonderzoeker blonk zij uit in het succesvol onderhouden van klantcontact.

Na 15 jaar Groningen is Lieneke eind 2021 neergestreken in de Achterhoek en dat bevalt haar zeer goed. Doordat zij het speelveld overziet in combinatie met haar gedrevenheid, resultaatgerichtheid en enthousiasme is Lieneke van toegevoegde waarde. Door middel van organisatieadvies brengt Lieneke complexe vraagstukken terug naar de kern.

 
 
Welkom bij ROMYN, Lieneke en Bas!

Publicatiedatum: 08 augustus 2023

3