Merel Grolleman gestart als recruitment- en organisatieadviseur

Sinds afgelopen week versterkt Merel Grolleman ons team als recruitment- en organisatieadviseur. Vorig jaar verhuisde ze met man en dochter van het westen naar het oosten, waar zij is geboren en getogen. Meer ruimte en natuur, dat is wat de aandacht trok. Deze oversteek betekende ook een nieuwe professionele rol bij ROMYN. Merel heeft passie voor het doorgronden, beïnvloeden en creëren van organisatie- en teamculturen. Daarmee helpt zij opdrachtgevers het beste uit hun organisatie te halen.

Merel: “Het is belangrijk dat organisaties weten wat zij uitstralen naar de markt en naar potentiële werknemers. Sollicitanten zoeken naar een pakkend werkgeversverhaal die aansluit bij hun persoonlijke normen en waarden. Als talentvolle medewerkers een goede aansluiting vinden bij je organisatie, dan kun je met je bedrijf echt groei realiseren. Je mensen zijn je kapitaal.

Zoek je medewerkers, ben je je aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging, of kun je hulp gebruiken bij (complexe) vraagstukken binnen jouw organisatie? Bel of mail mij gerust!”

Over Merel

Merel studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschappen (master: Organisatie, Verandering en Management). Na een managementtraineeship bij HSK, een landelijke ggz-aanbieder, heeft zij zich als brand- en partnermanager bij de scale-up nlgroeit ondergedompeld in de gedreven en snel veranderende ondernemerswereld. Als organisatieadviseur bij de start-up Yourconnector heeft zij zich vervolgens beziggehouden met strategische vraagstukken binnen corporates op het gebied van HR en cultuur. Merel is een natuurlijke verbinder, een sterke communicator, bijzonder nieuwsgierig en altijd actiegericht.

Publicatiedatum: 19 januari 2022

8D5A9608-1024x683