Marleen Wallerbosch is Bureaurecruiter van het Jaar 2024

Terwijl aan de andere kant van de plas de Oscars werden uitgedeeld, reikte Werf& op 12 maart de Bureaurecruitment Awards 2024 uit. Onze Marleen Wallerbosch kwam, zag en… won! Vanaf nu mag zij zich een heel jaar lang Bureaurecruiter van het Jaar noemen.

Marleen: “Wat was dit een enerverende dag. Het team Recruitment – Anne Bos, Bas Diemel, Susan van Arragon en Romee de Dalie – en ik vertrokken al vroeg richting Utrecht. Werf& had een mooi programma opgetuigd rondom de awarduitreiking, met allerlei sprekers waar we veel van hebben geleerd. Al die tijd was ik niet echt met de uitreiking bezig, tot het moment suprême. Toen had ik echt wel even klotsende oksels!

Eerst wonnen 365 Werk en Fongers & Fongers welverdiend de vak- en publieksprijs voor Bureau van het Jaar – en daarna klonk mijn naam door de microfoon. Voor beide prijzen! Nu ben ik erg onder de indruk van de zevenkoppige vakjury met Dorien Waasdorp, Natascha van Kesteren, Corwin in den Eng, Maartje van Mackelenberg, Gerald Sno, Barbara Kramer en Stephanie Berris, maar nog gaver vind ik eigenlijk de publieksjury. Want ik doe het uiteindelijk voor de mensen. Iedereen: ontzettend bedankt voor het stemmen!”

Uit het vakjuryrapport

De vakjury lichtte de keuze voor Marleen toe: “Je hebt ons als vakjury op een hele natuurlijke manier meegenomen in wie je bent, als mens en als professional. Een doorzetter, van mbo naar hbo naar wo, die het recruitment vak leerde bij grote commerciële bureaus.

We zagen Marleen de recruitmentprofessional, die het uitstekend deed in de wereld van targets en hard werken. En we zagen mama Marleen, die ontdekte dat er belangrijkere dingen zijn dan goed scoren en lekker verdienen.

Je koos ervoor je prioriteiten te verleggen zonder je passie voor recruitment op te geven, en nam je jarenlange commerciële ervaring mee om een eigen, maatschappelijk betrokken recruitmentbureau op te richten.

Je hebt ons laten zien hoe betekenisvol ondernemen jouw missie is. Dat dat geen loze woorden zijn, maar dat je ook echt daad bij woord voegt met donaties, pro deo werken en in de toekomst de ROMYN Foundation. Dit vertel je niet alleen zelf, maar dit hebben vele vakgenoten, collega’s, klanten en kandidaten ons bevestigd.

We feliciteren je van harte met de Vakjury Award voor Bureaurecruiter van het Jaar 2024!”

 

Publicatiedatum: 13 maart 2024

WhatsApp Image 2024-03-12 at 15.31.44