Feestelijke dag voor ROMYN!

Ruim 5 jaar geleden startte Marleen met ROMYN Recruitment BV. Een organisatie waar inmiddels met 10 collega’s wordt gewerkt aan betekenisvol recruitment. Als volgende stap was er de wens om een organisatieadviesbureau te starten zodat ook de vraag achter de wervingsvraag opgelost kon worden. Twee jaar geleden werd er gestart met de blauwdruk van ROMYN Organisatieadvies BV. Aan de wieg van deze adviesorganisatie stond Jet Lageschaar. Inmiddels heeft zij met haar kritische, analytische en creatieve blik, samen met Marleen en het Organisatieadvies team een professioneel adviesbureau neergezet.

 

Het huidige team ROA (zoals we onszelf intern noemen) bestaat inmiddels uit zes organisatieadviseurs met kennis en kunde van o.a. bedrijfskundige- en organisatiekundige processen, communicatie, recruitment, coaching, HR en arbeids- en organisatiepsychologie.

 

Hoog tijd om nog een extra stap te zetten: Marleen heeft 50% van haar aandelen van ROMYN Organisatieadvies BV overgedragen aan Jet Lageschaar. Zij zal als Managing Partner de dagelijkse leiding van deze BV in handen hebben.

 

Marleen: ”Lieve Jet. Ik heb ontzettend veel waardering voor jouw authenticiteit, daadkracht en creativiteit. Daarnaast heb je het unieke vermogen om je gezin en werk op een uitstekende wijze te combineren. Ik heb heel veel zin om samen verder te bouwen aan ROMYN. Open, Samen én Betekenisvol.”

 

Deze overdracht symboliseert niet alleen hun langdurige vriendschap, maar ook hun toewijding aan de toekomst van ROMYN. Het partnerschap dat twee jaar geleden met begon met het opzetten van de organisatieadviestak is hiermee nu officieel.

 

Jet:  “Lieve Marleen, samen combineerden we jouw wens om een organisatieadviestak op te zetten met mijn kennis en ervaring. Samen hebben we met ons top team al flink wat impact mogen maken voor mooie opdrachtgevers. Ik kijk er enorm naar uit om dit bedrijf, samen met ons fantastische team en met jouw ondernemendheid, scherpe blik, luisterend oor, energie en verbindende kracht verder uit te bouwen. Vandaag geen biertje in de kroeg zoals het zo’n 20 jaar geleden begon maar een snel petit-fourtje op de IJsselkade voordat we snel weer onze kinders van school halen. Cheers topper, op onze samenwerking!”

Publicatiedatum: 28 maart 2024

c0e48217-cb3c-4756-ba61-3786c8e4a105