Team ROMYN groeit met 3 nieuwe talenten

Gisteren was een spannende en feestelijke dag in de Smederij: er begonnen maar liefst drie nieuwe collega’s. Met de komst van Anne Bos, Wieger Dijkstra en Nicolette te Riele is team ROMYN in een keer met 50% gegroeid!

Anne, Wieger en Nicolette hebben alledrie een compleet andere achtergrond en zijn een mooi voorbeeld van ‘hire for attitude, train for skills’. Een typisch ROMYN-mantra: wij vinden dat talent zich niet laat vangen in een CV en vanuit dát principe brengen we verbinding tot stand. Met een bepaalde persoonlijkheid en denkvermogen kun je alles leren en bereiken. Een medewerker is zoveel meer dan de opsomming van opleiding, ervaring en de keuzes die hij of zij heeft gemaakt.

Onze nieuwe collega’s vertellen graag zelf even wat zij ROMYN en onze opdrachtgevers gaan brengen, in de volgorde van de foto hierbij (v.l.n.r. Nicolette, Wieger en Anne).

 
Nicolette te Riele

Nicolette gaat onze backoffice versterken als Office- en Communicatiemedewerker. De afgelopen 10 jaar werkte ze bij Harold Klopman Assurantiën. Haar ervaring in de verzekeringswereld – waarin structuur en gestroomlijnde processen heel belangrijk zijn – zal ze gaan toepassen in de ROMYN-praktijk.

Nicolette: “In de verzekeringsbranche, waarin een kleine administratieve fout grote gevolgen kan hebben (vb: er ontstaat brand in je nieuwe woning, je opstalverzekering is alleen nog niet ingegaan, oeps), snap ik als geen ander het belang van een gestroomlijnde backoffice. Geoptimaliseerde processen zijn belangrijk om structuur binnen een organisatie aan te brengen, maar vooral om mijn collega’s te ontzorgen. Zo kunnen zij zich met hun eigen kwaliteiten focussen op het zo goed mogelijk werken voor ROMYN-klanten.”

 
Wieger Dijkstra

Wieger heeft de afgelopen 17 jaar gewerkt als tennisleraar. Binnen zijn tennisclub nam hij ook de planning en coördinatie van trainingen, competitie en wedstrijden voor zijn rekening. Binnen ROMYN wordt hij intern opgeleid tot Recruiter.

Wieger: “Tennisleraar is natuurlijk een heel ander vakgebied. Maar er zijn ook zeker overeenkomsten met mijn nieuwe job! Als tennisleraar ben je bezig om mensen nieuwe skills bij te brengen. Daarbij is het belangrijk dat je de persoon met wie je werkt goed aanvoelt. Het kunnen inschatten van hoe mensen zijn en willen leren is hierbij cruciaal. Die eigenschap bezit ik, en daarmee wil ik binnen mijn nieuwe tak van sport (recruitment) niet alleen mensen dingen bijbrengen, maar ze ook enthousiast te krijgen voor bijvoorbeeld een nieuwe baan. Ik ga met veel energie deze mooie nieuwe uitdaging aan.”

 
Anne Bos

Anne werkte de laatste 6 jaar als locatiemanager bij Autimaat, een razendsnelgroeiende zorginstelling gespecialiseerd in autisme. Daarvoor hield zij alle ballen in de lucht bij een hotel in Zutphen, waar ze niet alleen zorgde dat alle facilitaire zaken op orde waren, maar waar zij ook het geweten en de handen was van de hoteleigenaar. Bij ROMYN is Anne aan de slag gegaan als Recruitment- & Organisatieadviseur.

Anne: “Een carrièremove, ontzettend spannend. Gelukkig doorzie ik dingen snel en weet ik orde in elke chaos te brengen. Zónder daarbij mijn hoofd te verliezen. Dat doe ik door van een afstand te observeren wat er gebeurt, in kaart te brengen hoe de situatie is en daarop te anticiperen. Daar haal ik veel energie uit en dat hoop ik ook voor mijn ROMYN-opdrachtgevers te kunnen betekenen. Met oprechte interesse, een open mind, geen gêne om door te vragen en mijn volledige toewijding weet ik vaak waardevolle connecties te maken en plannen in acties om te zetten.”

 
Nicolette, Wieger en Anne: welkom in het team en heel veel plezier gewenst!

Publicatiedatum: 04 oktober 2022

Drie nieuwe collega's