“De samenwerking met ROMYN was persoonlijk, betrokken en vernieuwend”

Begin 2023 Googlede Jean-Paul van Velzen (CFO, ProfCore): “Hoe kan ik recruitment binnen onze organisatie optimaliseren?” ROMYN stond bovenaan de zoekresultaten. En hoewel Warnsveld niet naast de deur ligt voor het Zuid-Limburgse bedrijf, besloot Jean-Paul contact met ons op te nemen. Het was het begin van een advies-, ondersteuning- en coachingtraject dat in 2023 met succes is afgerond.

 

Jean-Paul: “We zijn begin 2023 aan de slag gegaan met ROMYN, met als doel Recruitment binnen ProfCore te analyseren en verbeteringen door te voeren waar dit nodig was. Zo kwamen wij in contact met Liz Mook en Jet Lageschaar. Tijdens het traject hebben beide organisatieadviseurs ons bedrijf binnen een kort tijdbestek goed leren kennen, daar heb ik bewondering voor. Doordat ze snel door hadden hoe onze organisatie werkt, konden ze relevante adviezen geven en écht met ons meedenken.”

 

Het ROMYN Organisatieadviesmodel
Dat inzicht in een organisatie bereiken wij door te werken met ons organisatieadviesmodel:

Als we een analyse of scan doen van een bepaald bedrijfsproces of organisatieonderdeel, zoals bij ProfCore, hanteren we deze werkwijze:

 

Liz: “In de scanfase hebben wij onder andere met interviews alle fasen in de employee life cycle doorgelicht: identiteit, instroom, doorstoom en uitstroom. Die bevindingen zijn gepresenteerd aan Jean-Paul en zijn collega Lisa Gorissen-Oetjens (Teamlead Recruitment, zie foto), waarbij we ook meteen aanbevelingen voor verbetering konden neerleggen. Vervolgens mochten we onze aanpak organisatiebreed presenteren; dat werd goed ontvangen. Voor de implementatie van ons plan ben ik interim aan boord gekomen, als strategisch adviseur maar ook als coach voor Lisa. Bij mijn vertrek stond er een steady team en een sterk strategisch recruitmentplan.”

Lisa: “De samenwerking met ROMYN was persoonlijk, betrokken en vernieuwend. Kortom: een super waardevol traject waar ik nog vaak aan terugdenk. We zijn op dit moment nog steeds aan de slag met het omzetten van de gegeven adviezen en bouwen zo verder aan een succesvol team. Het is een fijn gevoel dat we contact houden en zo nu en dan kunnen bijpraten over de lopende zaken, Liz en Jet zijn enorm betrokken. Ik beveel ROMYN daarom ook van harte aan!”

 

Samen op zoek naar jouw duurzame oplossing?
Graag verkennen we ook jouw organisatie- of recruitmentvraag en helpen we je bij het verder ontrafelen en het oplossen van het probleem. Neem gerust eens contact met ons op, dan maken we graag kennis. Jet is hiervoor je eerste aanspreekpunt. Mochten we samen aan de slag gaan, dan staat naast Jet ons vakkundige team aan ROMYN-experts voor je klaar.

 

Publicatiedatum: 15 februari 2024

Lisa Gorissen-Oetjens