De eerste maanden van Susan bij ROMYN

Susan van Arragon is 1 juni jongsleden gestart bij ROMYN. We nemen je graag mee in haar eerste maanden.
Hoe word je recruiter?

Hoeveel verdient een recruiter? Of mijn favoriet – alsof recruiters lastige pubers zijn – Waarom willen recruiters altijd bellen? Zomaar enkele vragen die het alwetende Google feilloos weet te beantwoorden. Ook voor mij was Google in mijn eerste maanden bij ROMYN bij wijze van spreken geen vreemde als het ging om het onder de knie krijgen van het vakjargon in de wereld van recruitment.

Er ging een wereld voor me open. En dat kostte deze eerste maanden soms energie, maar gaf ook veel energie, omdat ik iedere dag iets bijleerde. Ik kom zelf namelijk uit een heel andere, veel meer commerciële wereld, waarin alles draaide om omzet en winst. Na jarenlange ervaring waarbij ik mij bezig heb gehouden met relatiebeheer en accountmanagement, kan ik zeggen dat ik mij als een vis in het water voel wanneer ik met mensen werk. Deze eerste maanden bij ROMYN hebben dat nog maar eens bevestigd.

Het was heel prettig dat ik deze eerste maanden altijd kon terugvallen op mijn ervaren collega’s bij ROMYN. Zij hebben mij tijdens het inwerktraject – met zelfs een compleet Werken bij ROMYN-boekwerk – veel geleerd over onder andere: recruitment, werving & selectie, searchen op LinkedIn, arbeidsmarktcommunicatie, HR, employer branding, organisatieadvies, maar ook over Cao’s.

Bij ROMYN wordt het erg gestimuleerd dat we onszelf altijd blijven uitdagen en ontwikkelen. De arbeidsmarkt staat immers ook niet stil. Bij ROMYN geloven ze sterk in het idee van hire for attitude, train for skills. Marleen Wallerbosch, directeur & adviseur, legt uit: “bij ROMYN geloven wij sterk in de kracht van iemands potentie en is iemand altijd meer dan zijn of haar cv. Toen we Susan aannamen, wisten we dat ze met haar mensenkennis, ervaring en energie een goede aanvulling op ons team zou zijn. Haar bereidheid te leren en nieuwe dingen te ontdekken, maken dat Susan een perfecte aanvulling op ons team is gebleken deze eerste maanden.”

Dit maakt dat ik helemaal op mijn plaats ben bij ROMYN. Ondernemen doen wij bij ROMYN immers op een betekenisvolle manier. Dit doen we onder andere door onze talenten in te zetten en pro-deo te werken voor organisaties die afhankelijk zijn van donaties.
Ik ben dan ook supertrots dat ik gelijk in mijn eerste maand mijn eigen opdracht heb mogen uitzetten. Inmiddels zijn er meerdere kandidaten op gesprek geweest bij de klant. Daarnaast ben ik druk bezig met het afspeuren van LinkedIn naar (interim) support & officeprofessionals, marketing & communicatieprofessionals en HR-professionals. In de huidige arbeidsmarkt is het steeds belangrijker om het beschikbare talent te searchen, met elkaar in contact te komen en ook persoonlijk te leren kennen om hen zo te informeren en stimuleren om een volgende uitdaging aan te gaan.

Wat ik verwacht voor de komende maanden? Nog meer leren, steeds minder van Google, maar vooral van mijn collega’s – die altijd klaarstaan met raad en daad, maar ook van alle potentiële kandidaten en klanten die ik spreek. Mensen enthousiast maken en met elkaar kennis laten maken en tegelijkertijd zelf veel leren. Hoe leuk kan je job zijn?

Wil je meer weten over ROMYN? Of een gesprek met Susan? Neem contact met ons op.

Publicatiedatum: 30 april 2024

ce51d6ae-8778-4fd7-bf42-f2548185fdc4