Blog 17: A year goes by…

Het afgelopen jaar

Een jaar, 52 weken, 365 dagen. Sjonge, wat vliegt de tijd! Vorig jaar op 29 januari stond ik in de startblokken om ondernemer te worden. Ik had me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn website was klaar. Het kantoor was ingericht. De bellijst lag gereed…

In januari kreeg ik mijn eerste aanvraag. YEAH!

In februari had ik mijn eerste interim plaatsing. OH YEAH!

In maart startte ik met mijn eerste opdracht als interim corporate recruiter.

In april deed ik mijn eerste kwartaal BTW aangifte.

In mei vervulde ik mijn eerste werving & selectiepositie.

In juni gaf ik mijn eerste arbeidsmarktcommunicatie training.

In juli en augustus werkte ik maar twee dagen in de week en genoot ik van tijd met mijn gezin.

In september ging ik aan de slag met mijn eerste werving op pro deo basis voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen en werd ik kamersponsor van het Huis.

In oktober werd ik gevraagd om aan te sluiten als partner van een organisatie advies bureau. En zei ‘nee’.

In november was ik zo druk geweest dat ik op zoek ging naar een collega en een professioneel recruitmentsysteem.

In december nam ik Harmke Bons, mijn eerste medewerker, aan en deed ik een mooie donatie aan Stichting Living Memories.

Het komende jaar

Nu is het januari 2020… Ik kijk terug op een heel mooi, bijzonder en leerzaam jaar. Op dit moment ben ik bezig met de voorbereiding voor het nieuwe jaar. Inmiddels is het drie weken geleden dat Harmke is gestart. Door haar heb ik meer ruimte voor datgene wat mij energie geeft: mensen verbinden. En ook belangrijk: 31 januari loopt mijn concurrentiebeding af. Dat betekent dat ik weer aan de slag mag met mijn uitgebreide netwerk van support professionals. Dus ‘stay tuned’. Want vanaf komende maandag bemiddelt Wallerbosch Recruitment & Advies, naast communicatie-, marketing-, office- en HR- professionals, ook weer support professionals: directiesecretaresses, management assistenten, bestuursassistenten, secretaresses RvB, pa’s en executive assistants.

Ik kijk uit naar een betekenisvol, energiek en Corona-virus-vrij 2020!

 

Publicatiedatum: 29 januari 2020

Panorama Zutphen sneeuw en douw