Bio Vakantieoord: “We hadden geen makkelijke opdracht, maar dat gaan jullie niet uit de weg”

Bio Vakantieoord is een vakantiepark waar kinderen, met of zonder handicap, en hun ouders zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie. Van oktober 2023 tot afgelopen april is onze Organisatieadviseur en Coach Liz Mook hier als interim vrijwilligerscoördinator bijgesprongen. In die periode heeft ze 4 nieuwe collega’s voor het team geworven en gezorgd dat het verse team vol zelfvertrouwen en energie door kon gaan.

 

Directeur Frans Wientjes (zie foto, met Jip, de hond van Liz) is vol lof en appte: “De tijd vliegt en we missen Liz hier! Graag wil ik haar heel hartelijk bedanken voor de kennis, energie en steun die ze ons heeft gegeven. Ze paste naadloos bij ons team. Liz was voor velen een baken.”

Liz: “Mijn tijd bij Bio Vakantieoord was geweldig en ik ben heel dankbaar dat ik mijn bijdrage kon leveren aan deze mooie stichting. Voel me trots op het team – en Jip en ik missen deze prachtige werkplek.”

 

Evaluatie
In zijn evaluatie deelde Frans: “Jullie zijn in staat om heel deskundig te inventariseren wat de vraag is en kijken ook mee of het de juiste vraag is, voor de functie/werkzaamheden die ingevuld moeten worden. Hierin geven jullie deskundig advies. Daarnaast zijn de 4 functies die wij met jullie hulp hebben ingevuld allemaal zeer voorspoedig, professioneel en prettig verlopen.

Met onze charitatieve achtergrond hadden we geen makkelijke opdracht, maar dat gaan jullie niet uit de weg. Het gaat in ons vak om mensen en daar moeten we heel zorgvuldig en secuur mee omgaan. Dat beheersen jullie zeer goed. Wij kunnen ons geen betere en duurzame relatie kunnen wensen, ga zo door!”

 

Over Bio Vakantieoord
Vrij zijn van alle dagelijkse verplichtingen, ontspannen samenzijn en avonturen beleven. Dat is vakantie! Maar niet voor iedereen. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het niet vanzelfsprekend om er even tussenuit te gaan. Ze zijn immers altijd afhankelijk van hulpmiddelen en aanpassingen. Bio Vakantieoord is een vakantiepark waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Waar ze veilig samen kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap. Kijk hier voor meer informatie over Bio Vakantieoord en hoe je dit mooie doel kunt steunen.

 

Ook tijdelijk versterking nodig?
Soms heb je tijdelijk versterking nodig, bijvoorbeeld wanneer er plotseling iemand voor een korte periode uitvalt of er voor een bepaalde tijd een piek in de werkzaamheden is. Of omdat je een afdeling wilt herstructureren, een nieuw merk op wilt zetten, of omdat het gewoon héél druk is?

Dan kan het inzetten van een interim professional een goede oplossing zijn. Wij hebben een groot netwerk met interim professionals en springen ook zelf bij als dat nodig is. Dit zijn afwisselende profielen, van junior tot senior en van operationeel tot strategisch. Nadat je hebt toegelicht wat je nodig hebt gaan wij direct voor je aan de slag. Aangezien je jouw interim opdracht liever gisteren dan vandaag ingevuld ziet, heeft dit bij ons altijd prioriteit. Door ons grote netwerk kunnen we snel schakelen en garanderen we binnen een paar dagen een passende kandidaat voor te dragen.

Neem voor meer informatie contact op met Marleen Wallerbosch.

Publicatiedatum: 06 juni 2024

WhatsApp Image 2024-06-03 at 10.43.58