Anne, Wieger en Nicolette zijn 1 jaar bij ROMYN

Afgelopen 1 oktober waren Anne Bos, Wieger Dijkstra en Nicolette te Riele 1 jaar in dienst bij ROMYN. We legden ze drie vragen voor over die afgelopen periode.

 

Wat is je grootste leerpunt na 1 jaar ROMYN?
Wieger: “Als tennisleraar had ik nog geen ervaring in het recruitmentvak. Dat maakte dat ik me in het begin best eens onzeker voelde. Bewust onbekwaam noemen ze dat he? Maar hier heb ik geleerd dat ik fouten mag maken. ROMYN biedt me hiervoor een veilige omgeving en dat zorgde voor mij voor een snelle leercurve en vliegende start.”

Anne: “Mijn grootste leerpunt is dat ik los moet laten – ik kan niet alles regisseren. Op het moment dat ik kandidaten aanlever bij de klant is het afwachten. Niet alle klanten reageren even snel. Stiekem wil ik dat wel… Wanneer ik vol enthousiasme een goede kandidaat aanlever en ervan ben overtuigd dat het een perfecte match is, wil ik het liefste dat de klant meteen reageert. En iedereen direct tevreden is.”

Nicolette: “Onze kernwaarden zijn open, samen en betekenisvol. We zeggen dit niet alleen, dit is in de praktijk ook echt zo. En vooral het ‘samen’ vind ik fijn. Bij ROMYN ben je niet alleen.”

Wat was je meest memorabele moment het afgelopen ROMYN-jaar?
Wieger: “Dat is de strategische teamsessie geweest. We hebben als team een ochtend bij elkaar gezeten en een sessie gedaan zoals onze organisatieadviseurs die ook voor opdrachtgevers doen. Ik heb mijn collega’s zo nog beter leren kennen en een heel duidelijk beeld gekregen van waar we als team naartoe willen. Dat was heel waardevol, kan ik elk team aanbevelen.”

Anne: “Ik sluit me bij Wieger aan! De strategische sessie en de DISC-training met het team. Voor mij een moment dat ik iedereen wat beter leerde kennen in zijn of haar werkethos.”

Nicolette: “Binnen ROMYN hechten we veel waarde aan de persoonlijke band die we hebben met onze opdrachtgevers en kandidaten. We verzinnen allerlei manieren om die relatie goed te houden en zo hebben we dit jaar ROMYN Talks bedacht, inspiratiesessies voor onze zzp’ers. Ik vond het onwijs tof om mede-bedenker te zijn en dan ook nog eens voor de organisatie en uitvoering te mogen zorgen.

 

 

Wat moet het komende ROMYN-jaar precies zo blijven als nu?
Wieger: “De sfeer in het team is heel fijn/warm/gezellig!”

Anne: “Als organisatie die in ontwikkeling is, verandert er elke dag wel iets. We doen er alles aan om het steeds weer net ietsje beter te doen voor onze klanten en voor de maatschappij. Maar wat niet hoeft en niet zal veranderen is de bevlogenheid van het team. Het is heerlijk om in een team te werken dat zo betrokken en vol passie gaat voor zijn werk.

Nicolette: “De veiligheid die ik voel om ideeën te uiten en mezelf te zijn.”

 

Wat zijn jouw antwoorden?
Stel jij jezelf deze vragen ook wel eens? Misschien ontdek je wel dat je eigenlijk bent uitgeleerd en door wilt ontwikkelen. Viel dat meest memorabele moment je eigenlijk een beetje tegen. En wil je helemaal niet dat het zo blijft zoals nu… Kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een mailtje naar Anne Bos. Misschien ontdek je bij ons wel de volgende stap in de carrière!

Publicatiedatum: 25 oktober 2023

Sjoukje Geelink (1 van 1)-141