2 februari, It’s a wrap!

Gisteren hebben we onze ROMYN Vitaliteitsmaand afgerond met een fanatiek potje padel, begeleid door onze collega en tennistrainer Wieger Dijkstra. Deze padel sessie hebben we afgesloten met een teamborrel om te proosten op het 4-jarig bestaan van ROMYN (dry january is voorbij 😉).

Deze week stond in het teken van 𝗽𝗶𝗷𝗹𝗲𝗿 𝗠𝗲𝗻𝘁𝗮𝗮𝗹. Wij vinden het belangrijk om leuke dingen te doen met het team. Dit bevordert ook het werkgeluk wat belangrijk is voor een goede mentale gezondheid en goede prestaties op werk.
Bij ROMYN bekijken we Vitaliteit met een holistische blik. Hierbij zien wij Vitaliteit als een allesomvattend onderwerp, waarbij iedere pijler met elkaar verbonden is en wordt beïnvloed door elkaar. Vitaliteit bevorderen is meer dan een gezonde maaltijd of een goede work-out, maar bevat wat ons betreft de volgende pijlers: voeding, fysiek, bewustwording, slaap en mentaal.

In de afgelopen 5 weken hebben we bij elke week een pijler centraal gesteld. We hebben verschillende work-outs gedaan (bootcamp met een PT, yoga, padel), een slaapexpert uitgenodigd, elke week vers fruit op kantoor, healthy uitgebreide lunch op de woensdagen en elkaar gemotiveerd om zoveel mogelijk stappen te zetten en lekker naar buiten te gaan.

Deze 5 pijlers zijn opgenomen in ons 𝗥𝗢𝗠𝗬𝗡 𝗩𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝘀𝗺𝗼𝗱𝗲𝗹. Wil je meer weten over hoe je vitaliteit kunt bevorderen binnen jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over!

Publicatiedatum: 02 februari 2023

Model website