Home / Interim Test

Interim

Soms is er tijdelijk versterking nodig, bijvoorbeeld wanneer er plotseling iemand voor een korte periode uitvalt of er voor een bepaalde tijd een piek in de werkzaamheden is. Onze eigen adviseurs en professionals uit ons netwerk kunnen dan bijspringen.

Heb je tijdelijk behoefte aan extra capaciteit binnen jouw organisatie? Omdat je een afdeling wilt herstructureren, een nieuw merk op wilt zetten, een collega met zwangerschapsverlof gaat of omdat je gewoon héél druk bent? Dan kan het inzetten van een interim professional een goede oplossing zijn. Een interim professional / manager kan in korte tijd veel betekenen voor jouw organisatie.

Netwerk

Wij hebben een groot netwerk met interim professionals. Dit zijn afwisselende profielen, van junior tot senior en van operationeel tot strategisch. Nadat je hebt toegelicht wat je nodig hebt gaan wij direct voor je aan de slag! Aangezien je jouw interim opdracht liever gisteren dan vandaag ingevuld ziet, heeft dit bij ons altijd prioriteit. Door ons grote netwerk kunnen we snel schakelen en garanderen we binnen een paar dagen een passende kandidaat voor te dragen.

ROMYN interim

Ook de adviseurs van ROMYN zijn in te zetten op interim opdrachten. Heb je tijdelijk een corporate recruiter nodig die in korte tijd verschillende vacatures in kan vullen? Bel dan eens met Marleen of Elisabeth. Kun je wel wat extra hulp gebruiken op de HR afdeling? Wellicht kan Eva je uit de brand helpen. Voor extra ondersteuning op het gebied van verandermanagement neem je contact op met Merel. Onze contactgegevens vind je hieronder en op de pagina Dit zijn wij.

Uit de praktijk van ROMYN

Onze cases lichten toe wat ons interimwerk in de praktijk inhoudt. Elke case beschrijft een opdracht die we op maat hebben uitgevoerd, afgestemd op de vraag van de opdrachtgever.

Jouw specifieke vraag is natuurlijk weer anders! Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op, dan bespreken we hoe we het voor jou zouden aanpakken.

keuken

Eva Kamer werkt als interim Corporate Recruiter voor de Hogeschool Utrecht, gericht op de opleiding Creative Business.